PalCont hesabının silinməsi
Birbaşa tətbiqdə silmək olar
- Açın Parametrlər → Profil Parametrləri.
- basın Hesabı silmək.
- Cari parolunuzu və sözünüzü daxil edin SİL.
- Əlavə qoruma aktivləşdirilibsə, ehtiyat e-poçtunuzdan və PİN kodunuzdan kodu daxil edin.
- Nəticələri yoxlayın və geri dönməz əməliyyatı təsdiqləyin.
Nə dərhal dayandırılır
Dərhal profilə, təsdiqlənmiş kontaktlara, sessiyalara, cihazlara, parametrlərə və şəxsi materiallara giriş və adi çatış imkanları dayandırılır. Mənbə hesabının şifrə məlumatları artıq daxil olmaq üçün istifadə oluna bilməz. İş hesabının məlumatları dərhal və ya konkret kateqoriya üçün başqa qanuni əsas yoxdursa, 30 gün ərzində silinir.
Mesajlarla nə baş verir
İstifadəçilərlə ortaq söhbətlərdə göndərilən mesajlar dərhal anonimləşdirilir: müəllifin yerinə “Silinmiş hesab” göstərilir. Mesajların, paylaşımların, şərhlərin və əlaqəli faylların məzmunu yalnız tələb olunan müddətə qədər saxlanılır — son təsdiqlənmiş qəbul, ötürmə, çatdırılma və ya emal tarixindən altı təqvim ayı. Silmə yeni altı aylıq müddəti başlamır.
Rabitə və hesabın silinməsi ilə bağlı minimum məlumat üç təqvim ili ərzində saxlanılır. İstifadəçi qrupa və ya kanala sahibdirsə, sahiblik admin və ya başqa üzvə verilir. Bir hesabın silinməsi səbəbindən digər insanların məzmunu və paylaşılan məkanın özü silinmir.
Ehtiyat nüsxələr və ayrı-ayrı sənədlər
Silinmiş məlumatların qalıq nüsxələri ehtiyat nüsxələrdə ən çox yeddi gün saxlanıla bilər və işlək profilə qaytarılmır. Maliyyə, müqavilə və moderator sənədləri öz qanuni müddətlərinə tabedir.
Tətbiqə girişiniz yoxdursa
-a yazın palcont@palcont.ru təsdiqlənmiş elektron poçtla və ya PalCont ID-ni və hesabın sahibliyini təhlükəsiz şəkildə təsdiqləmək üsulunu göstərin. Parolu və təsdiqləmə kodlarını göndərməyin.